1

11.2. - 12.2.2017 - Državno dvoransko prvenstvo - Vrhnika

Feb
12

V soboto 11.2. in nedeljo 12.2 se je v Vrhniki odvilo državno dvoransko prvenstvo. Minsovci so v teh dveh dnevnih ponovno posegli po odličnih rezultatih.

Objavil janezs preberi več

05.02.2017 - Dvoranski turnir - Rijeka

Feb
06

V Rijeki se je v nedeljo 5.2.17 odvil dvoranski turnir. Turnirja se je udeležilo tudi 10 MINS-ovcev in vsi so prišli domov z medaljo. Med veterani goli lok je bil Miran Kaluža prvi, pri članicah instiktivni lok je bila ravno tako prva Maruša Rusjan. Med člani dolgi lok si je po dvobojih drugo mesto priboril Andrej Natlačen, pri članicah dolgi lok je bila Vanda Natlačen prva, Vita Kontić pa druga. Med dečki ukrivljeni lok je bil Aljaž Kaluža prvi, med mladinci ukrivljeni lok pa si je Nik Bizjak pristreljal drugo mesto.

Objavil janezs preberi več

29.01.2017 - Dvoranski turnir - Zaprešić Zagreb

Jan
31

V nedeljo 29.1.2017 se je v Zaprešiću odvil dvoranski turnir. Turnirja so se udeležili tudi trije Minsovci. Maruša Rusjan je med članicami instiktivni lok dosegla prvo mesto, Med člani dolgi lok je bil Andrej Natlačen osmi, Sašo Merkač pa trinajsti. Omeniti velja tudi Igorja Gajića, člana LK Mins, kateri je na turnirju streljal za SK Sisak in si pristreljal prvo mesto.

Objavil janezs preberi več

28.01.2016 - SLO dvoranski pokal - Škofja Loka

Jan
29

V soboto 28.01.2016 se je v Škofji Loki odvila 6 tekma za Slovenski dvoranski pokal in MINS-ovci so ponovno posegli po odličnih rezultatih. Pri mlajših dečkih goli lok si je Vitan Golubovič Blaško pristreljal drugo mesto, med mlajšimi deklicami ukrivljeni lok je Tinkara Kogej Kardinar dosegla šesto mesto, Zala Jošt pa je bila sedma. Pri dečkih goli lok je bil Luka Milost tretji. Med dečki ukrivljeni lok je bil Aljaž Kaluža prvi, Dejan Savič pa je bil tretji. Med dečki sestavljeni lok je bil Primož Mekina prvi.

Objavil janezs preberi več

20.01. - 22.01.2017 - Tekma za svetovni pokal Nimes Francija

Jan
22

Ta vikend je potekala v Nimes-u v Franciji tekma za svetovni dvoranski pokal. Tekme so se udeležili tudi trije MINS-ovci. Med junior dekleti do 21 let je bila po kvalifikacijah Nala Jurca odlična dvajseta, vendar je potem v dvobojih izpadla in dosegla končno sedemnajsto mesto. Med junior fanti do 21 let si je Nik Bizjak pristreljal 76. mesto, Matic Jager pa je zasedel 83. mesto. V nedeljo 22.1. sta Nik in Matic streljala secondary tournament, katerega streljajo uvrščeni od 33 in nižje. Tukaj je Nik zasedel 30, Matic pa 31 mesto, tako da na koncu je bil Nik uvrščen na 62.

Objavil janezs preberi več

21.01.2017 - 3D zimska tekma - Griže

Jan
22

V soboto 21.1.17 se je v Grižah pri Andreji in Marjanu Izgoršku odvila 3D tekma. Tekme se je udeležilo 6 MINS-ovcev. Med članicami dolgi lok si je prvo mesto pristreljala Vita Kontić, pri članih dolgi lok pa je bil Andrej Natlačen četrti. Med članicami instiktivni lok je bila prva Maruša Rusjan, pri članih Instiktivni lok si je peto mesto pristreljal Igor Gajić, deseto mesto pa Janez Škrbec. Med najmlajšimi liliput do 9 let je bil Aleks Škrbec prvi. Čestitamo vsem za odlične rezultate.

Objavil janezs preberi več

14.01.2017 - Dvoranska Tekma za dolgi lok - Postojna

Jan
15

V soboto 14.1. se je v Postojni v dvorani LK MINS odvila dvoranska tekma za dolgi lok. V odličnem vzdušju so MINS-ovci dosegli odlične rezultate. Med članicami so si po napetih dvobojih pristreljale Vanda Natlačen prvo mesto, drugo Vita Kontič, četrto Marija Knafelc, peto mesto pa Sonja Kocjančič, Maruša Rusjan ter Smrdu Nika, Jamina Kuhar je bila deseta. Med člani si je po dvobojih pristreljal drugo mesto Matej Grad, Igor Gajić je izpadel v četrfinalu, Andrej Natlačen in Tomaž Natlačen sta izpadla v eliminacijah in dosegla 9. mesto.

Objavil janezs preberi več

08.01.2017 dvoranski turnir Čakovec

Jan
09

V nedeljo se je v Čakovcu odvil dvoranski turnir. Turnirja se je udeleležila tudi MINS-ova članica Maruša Rusjan, katera je v kategoriji članice instiktivni lok dosegla prvo mesto. ČESTITAMO.

Objavil janezs preberi več

07.01.2017 5. tekma za SLO dvoranski pokal - Ilirska Bistrica

Jan
08

V soboto 7.1.2017 se je v Ilirski Bistrici odvila 5. tekma za Slovenski dvoranski pokal in MINS-ovci smo ponovno dosegli odlične rezultate. Med članicami dolgi lok je bila Vanda Natlačen prva, Vita Kontić pa druga, pri članicah goli lok je bila Nika Smrdu četrta. Med člani ukrivljeni lok je bil Rok Bizjak prvi, Janez Škrbec pa peti. Pri članih goli lok je bil Konrad Jurca devetnajsti, med člani dolgi lok je bil Matej Grad prvi, Jaka Rusjan šesti ter Sašo Merkač deveti. Pri veteranih ukrivljeni lok je bil Stane Natlačen prvi, med veterani goli lok pa Vlado Šivec peti.

Objavil janezs preberi več

REZULTATI ZA DVORANSKO TEKMO ZA DOLGI LOK

Jan
02

Na spodnjem linku so rezultati za dvoransko tekmo za DOLGI LOK.

VABILO
REZULTATI

Objavil janezs preberi več

Strani

Subscribe to LK MINS RSS