1

Ženska ekipa na koncu sedma

Sep
22

Ženski ekipi (Vanda, Dolores, Tina) se žal ni uspelo uvrstiti v polfinale in so tako na koncu pristale na sedmem mestu. Še zadnje upanje za slovensko medaljo se polaga na Marjana Kocmana (Taborska jama). Držimo pesti, da mu jutri uspe.

Objavil janezs preberi več

3D SP Robinion eliminacije

Sep
22

Včeraj so se na 3D SP odvile eliminacije. Žal se Vandi in Viti ni uspelo uvrstiti v nadaljnje tekmovanje med posamezniki. Sta pa obe z izenačenim rezultatom dosegli končno trinajsto mesto. Za Vando se tekmovanje še ni zaključilo saj so danes dvoboji ekip za uvrstitev v četrtino finala. Držimo pesti za Vando, Dolores in Tino. Med posamezniki se je iz slovenske reprezentance uvrstil naprej v polfinale Marjan Kocman. Želimo mu vso srečo in VSE V ZLATO!!!

Objavil janezs preberi več

3D SP Robinion 2. dan kvalifikacij

Sep
20

Danes je potekal drugi dan kvalifikacij. Od naših članic sta se najbolje odrezali Vanda Natlačen, ki je skupno zasedla sedmo mesto in Vita Kontić, ki je bila štirinajsta. Nika Smrdu je bila sedemindvajseta, Maruša Rusjan je zasedla petindvajseto mesto, Matej Grad pa je bil osemintrideseti. Vanda Natlačen si je tudi priborila mesto v ekipi z Tino Gutman in Dolores Čekada. Skupaj so se povzpele na četrto mesto in se bodo v petek v osmini finala borile z ekipo Švedske.

Objavil janezs preberi več

3D SP Robinion 1. dan kvalifikacij

Sep
20

Včeraj je bil prvi dan kvalifikacij na SP. Od naših članov oz. članic se je najbolje odrezala Vita Kontić, katera je zasedla sedmo mesto med članicami dolgi lok, v isti kategoriji je bila Vanda Natlačen sedemnajsta. Med članicami goli lok je bila Nika Smrdu osemindvajseta, Maruša Rusjan pa je med članicami instiktivni lok zasedla triindvajseto mesto. Matej Grad je bil med člani dolgi lok dvaintrideseti. Vita Kontić v ekipi z Tino Gutman in Dragico Tofaj Gutman trenutno zaseda sedmo mesto. Danes je drugi dan kvalifikacij in držimo pesti za dobro streljanje in verjamemo da bodo uspeli.

Objavil janezs preberi več

Zahvala Nale Jurca za podporo in glasovanje

Sep
20

Hvala vsem, ki so me podpirali ne le pri osvojitvi srebrne medalje Na EFC-ju v Mokricah, a tudi pri zmagi ankete Ona ali on, Radia94. V veliko veselje mi je videti, da moj uspeh ni šel brezslišno mimo. Na kratko, velika zahvala gre vsem, ki so glasovali zame.

Objavil janezs preberi več

3D reprezentanca odšla na SP v Francoski Robinion

Sep
18

V nedeljo ob 3h zjutraj se je slovenska 3D reprezentanca v spremstvu PGD Postojna in PGD Hruševje odpravila na 3D svetovno prvenstvo v Francijo. Prvenstvo bo potekalo od 19.9. do 24.9 2017. Slovenske barve bodo zastopali tudi naši člani in članice. Z dolgim lokom bodo tekmovali Vanda Natlačen, Vita Kontić in Matej Grad, z golim lokom Nika Smrdu in z instiktivnim lokom Maruša Gajić. Vsem reprezentantom želimo veliko sreče, mirno roko in VSE V ZLATO!!!

V imenu kluba se tudi zahvaljujemo PGD Postojna in PGD Hruševje za spremstvo 3D reprezentance.

Objavil janezs preberi več

09.09.2017 - 3D državno prvenstvo - Snežnik

Sep
11

V soboto 9.9.2017 se je pri gradu Snežnik odvilo 3D državno prvenstvo. Tekmovanja se je udeležilo 17 naših članov. Na tekmovanju so se najbolje odrezale naše članice. V absolutni kategoriji je med članicami goli lok drugo mesto zasedla Nika Smrdu, pri instiktivnem loku pa je bila Maruša Gajić tretja, Sonja Kocjančič pa četrta. Z odličnim streljanjem se je na prvo mesto med članicami dolgi lok zavihtela Vanda Natlačen in tako postala absolutna državna prvakinja, v isti kategoriji pa je bila Vita Kontić tretja.

Objavil janezs preberi več

Nov urnik zunanjih treningov

Sep
07

Z sredo 13.9.2017 se spremeni urnik znanjih treningov. Treningi so ob sredah (Janez, Sonja) in četrtkih (Stane) od 17h – 19h.
Notranji treningi pa se začnejo s ponedeljkom 2. oktobra. O urniku pa boste naknadno in pravočasno obveščeni.

Objavil janezs preberi več

Nala Jurca je nominirana za naziv Ona ali on 2017 - dejanje meseca avgusta.

Sep
05

Nala Jurca je na radiu 94 nominirana za naziv Ona ali on 2017 - dejanje meseca avgusta.
Svoj glas lahko oddate:
1. na spletni strani Radia 94 pod Anketo: Radio 94
2. SMS na številko 051 628 111 med 10h in 15h z vsebino: Nala Jurca
3. Klic na številko 05 701 00 00 med 10:20 in 10:30 ko poteka oddaja

Objavil janezs preberi več

03.09.2017 3D Cormons

Sep
04

V nedeljo se je v Cormonsu v Italiji odvila 3D tekma. Tekmovanja so se udeležili MINS-ovci, ki so člani 3D reprezentance in vsi so domov odnesli zlato. Maruša Gajić med ženskami instiktivni lok 21+, Nika Smrdu med ženskami goli lok 21+, Matej Grad med moškimi dolgi lok 21+ in Vanda Natlačen med ženskami dolgi lok 21+.
Čestitamo.

Objavil janezs preberi več

Strani

Subscribe to LK MINS RSS